Projecten

 • Tuin bij woonboerderij

  Tuin bij woonboerderij

  Rond deze woonboerderij zijn verschillende terrassen, zodat er altijd een plekje te vinden is in de zon en uit de wind. Kleurrijke borders omgeven de zitplekken en leiden de blik naar hele mooie uitzichten.

  Meer foto’s

 • Dorpshuis

  Dorpshuis

  Bij het verbouwde dorpshuis van Westerbroek benadrukken de gebruikte materialen en de beplanting de uitstraling van het gebouw. En je kunt heerlijk met veel mensen op de terrassen zitten!

  Meer foto’s

 • Kleine stadstuin

  Kleine stadstuin

  Deze organisch vormgegeven stadstuin werd vanwege de uitbreiding van het huis kleiner. Leuk om dan te horen dat de tuin vanwege het ontwerp nu groter aanvoelt! Er is zelfs ruimte voor een vijver met brug. De opdrachtgever maakte zelf het bijzondere mozaïek.

  Meer foto’s

 • Organische stadstuin

  Organische stadstuin

  Een warme ontvangst. Dat biedt de tuin en de bewoners ook. Een tuin met een organische belijning, verschillende zitplekken, een verticale tuin en heel diervriendelijk. In de stad is het woekeren met de ruimte. Beide auto’s zijn weggewerkt in een combinatie van schuur/carport/overkapping.

  Meer foto’s

 • Strakke tuin aan het water

  Strakke tuin aan het water

  Bij het strak vormgegeven huis, een strakke tuin met weelderige beplanting. Terrassen van gevlinderd beton, houten steigers langs het water. Ruimte om te spelen en voor watersport. Het genieten kan beginnen.

  Meer foto’s

 • Dakterras

  Dakterras

  Op dit fijne dakterras is het heerlijk toeven, met een schitterend uitzicht op de eigen tuin. Naast het ontwerp mocht ik ook adviseren over de beplanting en de inrichting van het dakterras. Zo komt alles mooi samen.

  Meer foto’s

 • Modern-klassiek

  Modern-klassiek

  Bij de klassieke notaris woning was de wens een strakke tuin aan te leggen. De woning ligt op een zichtlocatie en privacy was gewenst. Daarom heeft de tuin een dubbele haag. De binnenhaag van verschillende struiken moet nog wat groeien, maar dan is de privacy gewaarborgd.

  Meer foto’s

 • Tuin naast natuur

  Tuin naast natuur

  Het is altijd fijn gebruik te kunnen maken van de grond van de buren. Helemaal wanneer dat een mooi natuurgebied is. Deze tuin loopt optisch over in het natuurgebied, waardoor een fantastische tuinbeleving ontstaat. De organische belijning van de tuin loopt over in de natuur.

  Meer foto’s

Blog op WordPress.com.